KIRA

Kira (f. 1978) uddannet Blomsterdekoratør v. Blomster Huset, Socialpædagog v. Ikast pædagogseminarium, Coaching og Terapi v. Compazz, Mindful-Healings-Terapeut v. Stuart Greene, Healer v. Mark Cleary, Traditional Kaula Tantric Yoga Teacher v. Shri Kali Ashram og Medstifter af Inner Balance.

Kira startede sin karriere i en multikulturel fritidsklub, hvorefter hun fortsatte sin vej i forskellige socialpædagogiske projekter – blandt andet med uledsagede flygtninge og unge udsatte, og som bostøtte i Socialpsykiatrien. Efter mere end 10 år i det socialpædagogiske felt, blev hun i 2018 selvstændig, og i 2021 blev hun fastansat på Herningsholm Erhvervsskole som “Trivsels Mentor” i Handelshuset.

2003 blev startskuddet på at dykke dybere ned i forståelsen af mennesket, og efter en større livskrise i 2010 begyndte en dybere indre rejse i bevidsthedens – og selvudviklingens tegn med kontinuerlig egenterapi, uddannelser, workshops, kurser, kvindefællesskaber m.m. I foråret 2018 spirede den nye gren Inner Balance i samarbejde med Eva, udfra tanken om at dele og gå med vores fælles nysgerrighed og passion for mennesket.

Jeg er mig, og du er dig, og samtidig er vi alle sammen et. For at jeg kan se mig, har jeg “brug” for dig. Verden udenfor mig er en refleksion af verden indeni mig. Jeg er derfor taknemmelig for, at vi har hinanden, selvom spejlet ikke altid lige umiddelbart er min ven. Jeg har erfaret, at muligheden og tilgængeligheden for selvudvikling har været afgørende for mig og mit liv både i medgang og modgang. Derfor er min vision at videregive denne tilgængelighed. Jeg vil dele alt, hvad jeg har, og mødes menneske til menneske, udveksle og erfare”