UDDANNELSESSTEDER

Læs feedback fra uddannelsessteder HER

Ved interesse kontakt os HER

INNER BALANCE UDDANNELSESSTEDER

Vi samarbejder med uddannelsessteder. Skaber fokus på vigtigheden af unges trivsel, både indre og ydre – Mental Sundhed.

Med Inner Balance åbner vi op for vores egen indre verden og deler vores erfaringer. Vi videregiver alt det, som vi har anvendt for at finde mening med galskaben i vores eget liv.

Vores vision er at komme ud med budskabet om vigtigheden af at kende sig selv og skabe tilgængelighed for selvudvikling.

Vores workshop “Kend Dig Selv I Din Uddannelse” til uddannelsessteder er udsprunget af, hvordan vi netop har glemt at skabe denne tilgængelighed i vores uddannelsessystemer. Hvilket for os er absurd, da vi ser det enkelte menneskes selvudvikling som værende det bærende for det enkelte menneskes vækst og liv – et meningsfuldt liv.

Derfor er vores vision at skabe en tilgængelighed for de unge i uddannelsessystemet.

FOLDEREN

KEND DIG SELV I DIN UDDANNELSE

“If there were only one truth, you couldn’t paint a hundred canvases on the same theme” – Pablo Picasso

Workshop

Vi skaber fokus på vigtigheden af unges trivsel, både indre og ydre.

Vi åbner op og deler vores erfaringer. Vi videregiver alt det, som vi har anvendt for at finde mening med galskaben i vores eget liv.

Vi har erfaret, at muligheden og tilgængeligheden for selvudvikling har været afgørende for os og vores liv både i medgang og modgang. Derfor er vores vision at videregive denne tilgængelighed. Her gennem vores workshop ”Balance & Trivsel” med fokus på krop, sind og mennesket. 

Balance

Vi har fokus på indre og ydre balance, bygge bro imellem hjerne og hjerte, krop og sind. Derved blive herre i eget hus. Være med det der er.

Trivsel

Vi har fokus på trivsel i en form, hvor vi kan være, den vi er. Opnå en øget selvindsigt, selverkendelse, selvværd og selvrespekt. 

Krop

Vi har fokus på kroppen, en krop der ikke er adskilt, men som taler og samarbejder. Følge vores egen intuitive kropsfornemmelse og gå med den. Opnå indre balance uden at skulle præsterer.

Sind

Vi har fokus på læren om sindet, se klart gennem den forvirring de fleste mennesker i vores moderne præstationsorienterede samfund har samlet op i løbet af livet. Tillade os at se igennem de illusioner der adskiller os, fra at være den vi er.

Mennesket

Vi har fokus på det hele menneske med potentiale og mulighed for at komme til, hvad der for den enkelte føles som balance og trivsel.

Hvorfor er vi, som vi er – og gør, som vi gør.

Workshoppen udformes igennem undervisning, øvelser og i høj grad, det som dukker op i nuet, det som vil tales om.

Der er både undervisning og praktiske øvelser.

Alle kan være med og alle bliver mødt der hvor de er.

Program

Kl. 8.30 Tjek ind

Kl. 9.00 Yoga

Kl. 9.45 Oplæg, øvelse, deling

Kl. 10.30 Meditation

Kl. 10.45 Oplæg, øvelse, deling

Kl. 11.15 Afslutning og opsamling

Kl. 11.30 Færdig

Mødetid Kl. 8.15

Medbring håndklæde og madpakke (da vi spiser sammen efter workshoppen)

Pris 12.000 excl. moms pr. klasse

www.inner-balance.dk
Kontakt:
Kontakt@inner-balance.dk
 
Kira
kira@inner-balance.dk
tlf. 41403134
 
Eva
eva@inner-balance.dk
tlf. 40107733